dissabte, d’abril 14, 2007

Depuració

Fa poc, vaig veure un documental del programa entre linies, que es titulava joves violents, en aquest reportatge entrevistaven un suposat grup de skins, de tendencia feixista, els seus arguments es basaven en frases com aquesta; "Mi ideologia es de equipo de futbol, sabes?"


Després de llegir frases com aquesta, és normal que pel vostre cap passin imatges de grups de ximpanzes, mofetas o un ramat de cabres on el ramader intenta violar el genere. Ideologia d'equip de futbol...la pregunta és, que collons és la ideologia d'equip de futbol? potser el chaval va pensar ideologia més partits... a clar partits de futbol i d'aqui a que arribes a dir tal subnormalada, si fos així ho entendria, perque no li pots demanar a un tiu aixi que pensi. altres possibilitats, treballar un dia a la setmana? com més subnormal ets, més possibilitat de gunyar més diners? queixar-te perque cobres milions d'euros i la gent de l'estadi no t'anima, mentre tu et passes tota la puta setmana currant com un desgraciat i no t'anima ni cristu? sens dubte darrera aquesta frase s'amagava un esperit i una concepció del món totalment fora de serie, que cabron l'skin, digue-li tonto, saps?

Jo crec que a partir d'ara hem mobilitzaré i formare un nou tipus de partit, on la ideologia predominant serà la d'equip de futbol, ara nomes faltara crear les bases, de moment tinc clar que un dels punts més importants serà; "Nuestras actividades consisten en beber cerveza i agruparnos en grupos", joder això es tindria que estudiar a filosofia i no les altres merdes.

1 comentari:

PETATS A ULTRANÇA ha dit...

Bé no seria gaire pitjor que IC-V el partit aquest.