dilluns, d’abril 09, 2007

He tornat

Si, torno de nou, amb algunes modificacions després d'un temps de dura reflexió, no han estat moments facils ni dificils, sino moments i ja està, amb aquesta frase queda demostrat que el meu CI és més alt que mesos enrere.

El meu blog, no preten ser un diari personal on escriure la meva merda de vida rutinaria, que en el fons no li importa a ningu, i si algú li importa és que té un problema serios, psicologic i sexual. En aquest espai de culte a les grans narracions i debats de l'esser humà, tocaré temes totalment trascendents per la vida d'una persona, això si, des del meu punt de vista crític - en el sentit de que estic bastant rebentat, del cap -. Els temes seran diversos, poden ser cotidians o no, tot depen del que passi per la meva ment, si voleu que tracti un tema en especial, nomes ho heu de demanar i jo hi posaré tot el meu esforç per llegir la petició.

Bé, després d'escriure dos paragrafs crec que ja es suficient per avui, si hem disculpeu no tinc gaires coses a fer, per tan vaig a desaprofitar el temps. Per cert, el meu proxim text anirà sobre una frase que vaig sentir en un reportatge l'altre dia; "mi ideologia es de equipo de futbol, sabes?", aquesta frase ha tingut un gran impacte i repercussió en la meva vida, encara estic intentat desxifrar el missatge ocult i mistic que hi ha en ella, segur que el proxim dia resoldré l'entrellat.