dijous, de maig 17, 2007

Professor d'universitat

Hola, soc professor d'universitat, en que consisteix la meva feina? molt fácil, fa 30 anys que dono classes, faig una assignatura on es matriculen uns 45-50 estudiants i la mitjana d'assistencia a classe és de 10-8 persones, aquest joves d'avui dia no saben apreciar el que és un bon professor, i encara menys temes tan interessants com la mitologia del mon grec. Jo amb els meus 3.000 euros a final de mes estic força content, tot i que desitjaria treballar menys, és molt cansat això de donar classes de dilluns a dijous, tot i que no hem passo tot el matí treballant. Soc catedratic del departament i tinc gent treballant per mi, si hem surt una reunió o alguna coseta sempre puc tirar d'ells, m'espera una juvilació de conya i amb 60 aneyts a viure el que hem queda de vida. a més tinc la consciencia tranquila, m'he dedicat a la docencia i soc feliç, he fet un servei a la societat.

Hola, soc alumne d'aquest que s'anomena professor, la veritat és que no hi ha sort més gran que la de ser un vago i viure del "cuento", a qui hem refereixo? si, al "professor" en cuestió, un home que té uns titols per cagar-se, pero que porta les classes d'una forma que lo més normal és que la gent s'acabi tirant per la finestra o intenti clavar-se el boligraf al cor. Durant tota l'hora que dura la classe es dedica a llegir un llibre i parafrassejar-lo, que ens recomana a principi de curs com a manual, segons ell ens aclarirà de forma més senzilla el seu contingut...la realitat ben diferent, es dedica a fer una lectura literal. Dubto que sapiga que es prepara-se una classe i encara menys ensenyar, es tracta d'un inutil, un més del sistema universitari que te aquest pais, una lacra que costa de fer fora perque esta apoltronat i fotre'l al carrer no seria economic.

Així funciona el nostre sistema universitari, homes i dones que donen classe que no tenen ni puta idea del que és la docencia, pero que mai han tingut una sola queixa, ja que l'estudiant passa de tot i nomes li interessa treures de sobre aquella assignatura ronyosa, passa de problemes i mal rollos, i així funcionem, et deixes uns diners per una formació que a l'hora de la veritat és lamentable, prefereixes anar al bar a fotre't unes birres i fumar uns porrets, o anar a les assembleas i pintar parets contra bolonya...així anem, i després diuen que els joves no surten preparats de la universitat, si poguessin veure la merda que ens trobem diariament inpartint classe entendrien que el problema no nomes és dels joves, sino dels tan no joves que no els poden fotre fora i estan donant pel sac amb les seves merda de classe infumables i repugnants. Fins els collons d'aquests cabrons aprofitats, aquest és un post dedicat a tota la gent que ha tingut que patir l'assignatura de mitologia a la UAB, optativa de facultat, quedeu avisats, facultat de lletres, tan radicals que mira...hi han impresentables com aquest i molt més.