divendres, de novembre 16, 2007

Ciutadants de Catalunya



Avui toca el tema ciutadans, aquest magnific partit que ha sorgit a Catalunya i està fundat pel senyor Boadella, si aquest home que surt a la fotografia. Mira que hi han fotografies d'en Boadella, però crec que aquesta representa molt be el tipus de persona que és, una persona que té necessitats, la necessitat de donar la nota, de que li facin cas, de que la gent parli d'ell, de que l'ingressin a un hospital de salut mental. La fundació d'aquest partit representa l'acció que esta fent en aquesta imatge i el seu resultat final. Lo pitjor del cas és la gent que la seguit, sobretot el fet de firmar un suposat manifest "d'intelectuals" on apunten els diferents aspectes del partit en qüestió.

Una de les queixes d'aquesta gent és que el castellà esta perseguit a Catalunya, no és cap broma, ho diuen de veritat, amb aquesta afirmació que fan es pot tornar a projectar en les vostres ments la fotografia que teniu aquí amunt, a part d'un sentiment de fàstic i vergonya. És vergonyós que en aquest país hi hagi gent que digui aquestes barbaritats i estupideses, això nomes ho pot dir gent que no surti al carrer i que viu totalment allunyat de la realitat. Fixeu-vos si el castellà esta perseguit, que quan vull anar al cine del meu poble, totes les pel·lícules estan en castellà, fixeu-vos si el castellà esta perseguit que la majoria de llibres en aquest país, que pots trobar a les llibreries són en castellà, i així fins a un gran nombre d'exemples, per no parlar de les universitats i certes carreres on nomes i exclusivament el professorat les fa en castellà, o canviant de registre, els insults que a vegades sents pel carrer com catalufo de mierda i varis, i després de tot això encara tenen cullons de sortir 4 arreplegats i dir que el castellà esta perseguit a Catalunya.

En fi, quan un intenta analitzar el que han fet 4 il·luminats, no troba cap explicació lògica i coherent, tampoc cal perdre el temps, de fet quan estic cagant al igual que el company de la foto, recordo aquesta gent i el que faig acte seguit es tirar de la cadena.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Anònim ha dit...

De fet, avui he fet un cagarro que m'ha recordat molt a en Boadella. Fins i tot, per un moment em semblaba que aniria a fer una proclama antinacionalista o a explicar-me com el castellà pot estar perseguit a Catalunya quan si vas pel centre de Barcelona no sents a ningú (sí, sí, ningú) parlant en català... per sort, abans que el cagarro Boadella digués res he optat per la teva solució... tirar de la cadena.

Violador de la UAB

Anònim ha dit...

El que sou tots els catalufos de merda és unas incults que us creieu la història que us han explicat a l´escola de merda que tenim a Catalunya on durant anys s´ha estat tergiversant la història d´Espanya per fomentar un nacionalisme estúpid. No us mereixeu res!!!
¡Arriba España!

Anònim ha dit...

potrebo, da preverijo:)