diumenge, d’octubre 28, 2007

Els perills d'anar amb tren

Actualment anar amb tren s'ha convertit en un esport de risc, i no per les obres de l'AVE que intenten convertir les vies en una muntanya russa, sinó per la presencia d'éssers anòmals. Si, estic parlant de l'amic sergi-conegut pels seus amics com a serlli, és la pronunciació exacta-, aquest noi que s'ha fet famós per agredir una menor immigrant dins un vagó dels FGC, el que no sabia és que una cámara estava registrant les imatges. Des de la difusió de les imatges s'han dit moltes coses, que si és un violent, que el 12 d'octubre estava a Montjuïc- i no precisament mirant un partit de l'espanyol-, que te problemes mentals, que els seu pare el va abandonar, que el foten fora de totes les feines...i com no, té antecedents.


La justícia d'aquest país ja ha pres mesures contra el personatge en qüestió, ordre d'allunyament, anar a comissaria 2 vegades al dia i copiar en un foli mil vegades, no tornaré a insultar i agredir als immigrants. Si en el fons tenim que entendre el pobre serlli, anava borratxo diu, i s'havia pres unes pastilles-pel mal de cap segurament-i clar, quan s'ajunten aquests elements entres a un vagó de tren per pegar a noies menors equatorianes. Lo millor del cas és que s'han transcrit les frases que li va dirigir a la noia, entre elles una que m'ha cridat l'atenció especialment; "Yo maté a Mohamed", buscar la lògica a paraules i frases dites per un anormal es difícil, jo he intentat entendre-ho, però no he estat capaç de baixar deu esglaons en l'escala de l'evolució humana i entendre el missatge, estem davant d'un cas de missatge encriptat? és realment en Serlli un filosof del moviment? o simplement es tracta d'un australopitecus boisei amb la capacitat d'articular fonemes? que collons li dius a una equatoriana no se que de Mohamed? ets tan imbecil que no saps distingir una equatoriana de una magrebí? si, ho ets.


En fi, estem davant un cas evident de escòria humana, jo crec que no el voldrien ni al zoo per comportar-se com un animal. Lo més segur és que li caigui una multa i ja està, passarà el temps i farà vida "normal", fins que trobi un altra tipus de víctima, la seva dona o altres persones amb qui desfogar la seva inferioritat, i aleshores sortirà la gent que volia tancar-lo a la presó, descuidant-se el més important, el que necessita és ajuda, d'un psiquiatra.

1 comentari:

PETATS A ULTRANÇA ha dit...

anar a comissaria 2 vegades al dia i copiar en un foli mil vegades, no tornaré a insultar i agredir als immigrants.

xDDD brutal